SAKARYA / AKYAZI - AKYAZI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ I. KADEME

May

Anneler gününde de velilerimizi yanlız bırakmadık. Ana sınıfı öğretmenlerimiz Ayşegül YILDIRIM ve Nigar AVCI anneler gününde velilerimizi ziyaret edip, hazırladıkları hediyeleri götürdüler.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı evlerde çoşkuyla kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü

Mrt

Bugün 12 Mart. İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin ve Milli Marşımız oluşunun yıl dönümü. Tam 99 yıl önce, 1921 yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılıp, meclis kürsüsünde Hamdullah Suphi tarafından arka arkaya 3 kere okunmuş ve büyük coşku ve alkışlar arasında kabul edilmiştir.

Bizde bugün okulumuzun öğretmen ve öğrencileri ile Milli Marşımızdan şiirlerden bir demet hazırladık.

Mrt

"EKOLOJİK ÇOCUKLAR GELİYOR, DÜNYA DEĞİŞİYOR/ECOLOGICAL CHILDREN ARE COMING, THE WORLD IS CHANGING" eTwinning projesi kapsamında ana sınıfı öğretmen ve öğrencileri okul bahçesindeki çöpleri topladılar. Çocuklarımıza çevre temizliği bilincini kazandıran bu güzel etkinlikten dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Etwinning kapsamında ana sınıfımızın yürüttüğü Ekolojik Çocuklar Geliyor Dünya Değişiyor Projesinin ''Tohum Bankası'' etkinliği başlamıştır. Bütün öğrenci ve velilerimizden tohum bankasına tohum getirmeleri beklenmektedir.

Şbt

Ana sınıfımızın yürütmekte olduğu -Etwinning- Ekolojik Çocuklar Geliyor Dünya Değişiyor Pojesi başladı.

Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir.

Kas

Okulumuzda Genç Gelişim ve Girişim Derneği ile Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ortaklığında yazılan ve İçişleri BAkanlığı İl Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenen, Afet Engel Tanımaz isimli proje kapsamında öğrencilere yönelik Afet Bilinci Eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin anneleri öğretmenlerimize sürpriz yaptı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz :)

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!